THE UNFUCKWITHABLES capsule 18 collection NOW AVAILABLE ONLINE

SIT DOWN WITH NHTK AMBASSADOR CHARLIE CHAN DAGLET.

Charlie Chan Dagelet - ARTICLE IN DUTCH

  • I feel confident when:

    Ik voel mij eerlijk gezegd het meest zelfverzekerd als ik bijna of wel geen aandacht besteed aan mijn uiterlijk. Dus geen make up en iets aantrek waar ik mij lekker in voel. Ik vind het heel erg leuk om mooie kleding aan te doen en me op te tutten. Maar als ik er geen aandacht aan besteed heb ik eigenlijk veel meer schijt en maakt het me niks uit wat andere van me denken.

  • My definition of the perfect garment is:

    Een mooie blouse: Dat staat voor mij voor sexy en stoer. Kan chique zijn maar ook thuis voor op de bank.

  • I am an ambassador of NHTK because:

    Dit merk alles heeft wat ik zoek in kleding. Dat kleding stoer kan zijn maar ook heel vrouwelijk en sexy. Weinig gedoe en chique doch nonchalant. Vind het geweldig dat NHTK een merk is wat zich genderneutraal noemt en age size gender niks uitmaakt. Een voorbeeld voor wat veel meer dingen zou mogen zijn van mij.


Share this post


Leave a comment